De ‘keuken’ van Aarsen Advies

slider1
slider4
slider2

Met welk ‘gereedschap’ wordt gewerkt?

Om u als klant goed te kunnen bedienen wordt er continue gekeken naar de ontwikkelingen binnen de accountancy. Zowel op administratief gebied als fiscaal gebied. Welke ICT-middelen kunnen het beste gebruikt worden om in deze ontwikkelingen mee te kunnen gaan.

Robotic accounting / online boekhouden met Yuki

De Yuki way van online boekhouden en ondernemen.

Samenwerking tussen u als ondernemer en mij. Verbonden op het online boekhoudplatvorm met een online boekhouding.

 • Administratie digitaal aanleveren

  Via je eigen Yuki omgeving hoef je alleen de administratie digitaal aan te leveren. Het enige wat je hier voor nodig hebt, is een pc, smartphone, scanner, e-mail, Dropbox of Google Drive.

 • Automatische verwerking binnen 24 uur

  Alle financiële documenten die je aanlevert, komen direct in het verwerkingscentrum van Yuki terecht. De software analyseert en interpreteert de aangeleverde documenten. Zo kan een groot deel van de administratie geheel automatisch, binnen 24 uur verwerkt worden.

  Indien geautomatiseerde herkenning niet mogelijk is, wordt het document in een workflow aan mij aangeboden. Binnen 24 uur zal deze door mij gecontroleerd en verwerkt worden. Dus alles wordt 100% geboekt.

 • Digitale postbus

  De kern van je online boekhouding. De postbus is het centrale punt van de boekhouding waar de administratie dagelijks wordt aangeleverd, waar gecommuniceerd kan worden en waar door u als ondernemer en mij controle wordt gehouden op de boekhouding.

 • Financieel dashboard

  Het financieel dashboard biedt u inzicht in de actuele, financiële cijfers van de onderneming. Via het dashboard worden rapportages, zonder boekhoudkundige termen weergegeven, waardoor u in begrijpelijke termen inzicht heeft in de financiële status van uw onderneming. Het dashboard creëert directe betrokkenheid bij uw administratie.

 • Digitaal archief

  In het digitaal archief van Yuki worden alle documenten opgeslagen. Dit kan in verschillende ordner en kunnen worden opgesplitst door middel van tabbladen. Grijze ordners geven financiële mappen weer met documenten zoals inkoopfacturen, verkoopfacturen en loonstroken. Gekleurde ordners geven niet-financiële documenten weer. Met het archief kan de volledige administratie van de onderneming worden gedigitaliseerd en is een papieren archief verleden tijd.

 • Online factureren

  Met de facturatie functionaliteit biedt Yuki de mogelijkheid om ook de facturatie werkzaamheden te digitaliseren. Verkoopfacturen kun je digitaal vanuit Yuki versturen. Voordeel is dat deze direct in de online boekhouding is verwerkt.

Partners

Naast Yuki wordt met meerdere partners gewerkt. Ook met andere administratiepakketten kunnen we uit de spreekwoordelijke voeten. Dus werkt u met andere boekhoudsoftware…geen probleem! Alle partners bieden ondersteuning om een goede dienstverlening richting u te garanderen.