Over Aarsen Advies

slider1
slider4
slider2

Wie is de persoon achter Aarsen Advies?

Aarsen Advies is in februari 2016 opgericht  en is een administratie- en (belasting)advieskantoor dat op een moderne manier, zeg maar: ‘accountancy nieuwe stijl’ opereert.

Oprichter is Matteun Aarsen

Na mijn hbo-studie ben ik mijn werkzame leven begonnen bij Alfa Accountants en Adviseurs. Na eerst in de agrarische sector gewerkt te hebben als assistent-accountant, relatiebeheerder, teamleider Agro-afdeling heb ik in 2006 de overstap gemaakt naar het MKB. Als teamleider van de MKB-afdeling en adviseur heb ik tot en met 2012 bij Alfa gewerkt . In deze jaren was ik lid van het MT.

Daarna 4 jaar als directeur aan het roer gestaan van een klein accountantskantoor in Brummen. In deze jaren is dit kantoor gereorganiseerd en gemoderniseerd.

Ik ben iemand die de ontwikkelingen binnen de accountancybranche nauwgezet volg, om deze ook toe te passen in mijn eigen praktijk. Kortom ik hou van uitdagingen en continue ontwikkelen. Ondernemen is mijn passie!

Matteun Aarsen

Register Belastingadviseur

Op linkedin kunt u meer informatie over mij vinden.

Opleiding

 • Agrarische bedrijfskunde Financieel Economisch Management

 • Makelaar Taxateur Onroerende Zaken (SVM/NIVO)

 • Accountant-administratieconsulent (AA)

 • Register Belastingadviseur (RB)

 • Financiële Planning

Lid van Register Belastingadviseurs

Wat biedt u dit?

 • Kwaliteitswaarborging

  Voor u als klant is kwaliteit van essentieel belang. Als belastingplichtige moet u erop kunnen rekenen dat uw belastingadviseur úw belangen dient. En dat hij/zij alle ins-and-outs kent van het belastingvak, zodat u verzekerd bent van de optimale oplossing.

 • Up-to-date advies

  Adviseurs die lid zijn van het Register Belastingadviseurs (RB) beschikken over actuele vakinhoudelijk kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies.

 • Tucht- en beroepsmogelijkheden

  Toch kan het natuurlijk een keer voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over de geboden prestatie of dienstverlening. U kunt dan een klacht indienen. De RB leden zijn namelijk gebonden aan het Reglement op de Tuchtrechtspraak.

  Uw klacht stuurt u (in vijfvoud) naar:

  Register Belastingadviseurs
  T.a.v. Raad van Tucht
  Postbus 333
  4100 AH Culemborg